Javni poziv - kampovi, marine, tematski parkovi

Ministarstvo turizma i Ministarstvo poduzetništva i obrta raspisali su javni poziv za otvoreni iskaz interesa malih i srednjih poduzetnika za ulaganja u razvoj novih i inovativnih turističkih proizvoda i/ili poboljšanje postojećih, koji doprinose razvoju turističkih destinacija, kroz projekte:

  1. kampova koji će nakon završetka projekta imati kategoriju 4 i 5 zvjezdica kao i dodatne sadržaje
  2. marina koji će nakon završetka projekta imati kategoriju 4 i 5 sidara kao i dodatne sadržaje
  3. tematskih parkova 

Predmet javnog poziva je identifikacija interesa i potreba malih i srednjih poduzetnika za ulaganjem u projekte razvoja kampova i marina s dodatnim sadržajima te tematskih parkova koji bi mogli imati perspektivu za sufinanciranje iz Strukturnih fondova EU. Javnim pozivom se kroz iskaz interesa nositelja navedenih turističkih projekata formira baza (projekata) i identificira njihov stupanj spremnosti za provedbu i/ili apliciranje za sredstva Strukturnih fondova.

 

Za više informacija posjetite stranice Ministarstva turizma:

http://www.mint.hr/default.aspx?id=370

Dokumenti

Galerija

Javni poziv - kampovi, marine, tematski parkovi

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više