Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu odgojno-obrazovnih ustanova

Objavljen je natječaj za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije (glavnog projekta) za energetsku obnovu zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja.

Fond iz kojeg će se financirati projekti je Europski fond za regionalni razvoj, a nadležno tijelo je Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja.

Prihvatljivi prijevitelji su: javna visoka učilišta, jedinice lokalne samouprave, jedinice regionalne (područne) samouprave, škole i vrtići.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 4.500.000,00 kn.
Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektnom prijedlogu iznosi 5.000,00 kuna, a najviši iznos bespovratnih sredstava iznosi 200.000,00 kuna. Stopa sufinanciranja je 100%.

Prijavitelj je obvezan osigurati trajnost projekta na način da u roku od 3 godine nakon isteka razdoblja provedbe projekta mora započeti energetsku obnovu, a u roku od 5  godina nakon isteka razdoblja provedbe projekta izvesti sve mjere predviđene projektom energetske obnove.

Za više informacija posjetite stranicu www.strukturnifondovi.hr

Galerija

Izrada projektne dokumentacije za energetsku obnovu odgojno-obrazovnih ustanova

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama zgrade gradske uprave, Trg Antuna i Stjepana Radića 1, 20260 Korčula.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških...

Pročitajte više