HTZ OBJAVILA JAVNE POZIVE ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) danas je objavila javne pozive za programe potpora putem kojih će se dodjeljivati bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od 16.500.000,00 kuna, a s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranja prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini te obogaćivanja ponude u pred i posezoni.

Tako je objavljen Javni poziv za potpore događanjima u 2017. godini, Javni poziv za potpore projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima u 2017. godini te Javni poziv za dodjelu potpora programima destinacijskih menadžment kompanija u 2017. godini. Prijave na gore navedene javne pozive su moguće zaključno s 28. travnja 2017. godine.

Više o pozivima pročitajte OVDJE. 

Galerija

HTZ OBJAVILA JAVNE POZIVE ZA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više