FINANCIRANJE PROJEKATA IZ PODRUČJA ZDRAVSTVA I SOCIJALNE SKRBI

Dubrovačko- neretvanska županija, Upravni odjel za zdravstvo i socijalnu skrb objavljuje natječaj za financiranje projekata i programa iz područja zdravstva i socijalne skrbi. Opći cilj Natječaja jest doprinijeti zaštiti, očuvanju i unapređenju zdravlja i socijalnog statusa stanovništva Dubrovačko-neretvanske županije. 

U okviru Natječaja, podržati će se programi/projekti koji djeluju u području zdravlja i socijalne skrbi u slijedećim prioritetnim područjima:

  • skrb o odraslim osobama s psihosocijalnim smetnjama/mentalnim oštećenjima,
  • unapređenje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju i s problemima ovisnosti,
  • unapređenje kvalitete života starijih i nemoćnih osoba,
  • unapređenje kvalitete života osoba s invaliditetom
  • skrb o beskućnicima

Ukupan iznos raspoloživih financijskih sredstava koji se dodjeljuje prema ovom Natječaju je za programe iz područja zdravstva 65.000,00 kuna, te za programe iz područja socijalne skrbi 100.000,00 kuna.

Najmanji iznos koji se može zatražiti i odobriti za pojedini program/projekt je 5.000,00 kuna. Najveći iznos koji se može zatražiti i odobriti za pojedini program/projekt je 15.000,00 kuna. 

Na ovaj Natječaj mogu se javiti udruge i druge organizacije civilnog društva pod uvjetima napisanih u uputama za prijavitelje. 

Više o ovom natječaju pročitajte OVDJE. 

Galerija

FINANCIRANJE PROJEKATA IZ PODRUČJA ZDRAVSTVA I SOCIJALNE SKRBI

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više