Energetska obnova višestambenih zgrada

Poziv „Energetska obnova višestambenih zgrada“ ima za svrhu provedbu mjera energetske obnove i korištenje obnovljivih izvora energije u višestambenim zgradama koje će rezultirati smanjenjem potrošnje energije za grijanje/hlađenje kroz integrirani pristup. 

Nadležno tijelo: Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja

U okviru ovog Poziva sredstva ukupne vrijednosti 152.000.000 kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj će se dodijeliti projektima energetske obnove višestambenih zgrada i podršku korisnicima za provedbu istih: 

  • GRUPA 1 – Energetska obnova višestambene zgrade
    GRUPA 2 – Horizontalne mjere

 

Prihvatljivi prijavitelji u sklopu ovog Poziva su: u ime i za račun suvlasnika višestambene zgrade ovlašteni predstavnik suvlasnika zgrade (predstavnik suvlasnika)  ili  upravitelj zgrade te Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Sektor za energetsku učinkovitost. 

Poziv je otvoren od 17.10.2016. do 16.01.2017.

Više o ovom Pozivu i svu potrebnu dokumentaciju, pogledajte OVDJE. 

Galerija

Energetska obnova višestambenih zgrada

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više