Dodjela sredstava Zaklade Adris

Zaklada Adris objavila je Natječaj za dodjelu sredstava za programe Znanje i otkrića; Stvaralaštvo, ekologija baština i dobrota te dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2016./2017.

Za sredstva Zaklade mogu se natjecati pojedinci (fizičke osobe) i institucije (pravne osobe) koji udovoljavaju uvjetima natječaja, osim trgovačkih društava (d. o. o. i d. d.) i obrta.

1. Programi koji se financiraju su:

  • ZNANJE I OTKRIĆA: program potpore učenicima i studentima, znanstvenicima i inovatorima, znanstvenim i istraživačkim projektima
  • STVARALAŠTVO, EKOLOGIJA, BAŠTINA I DOBROTA: program potpore umjetničkom stvaralaštvu i umjetnicima, projektima koji pridonose zaštiti i očuvanju hrvatske izvornosti te humanitarnim projektima i pomaganju djeci bez roditelja.

2. Stipendije za školsku/akademsku godinu 2016./2017.:

Pravo dodjele stipendija imaju učenici, studenti i doktoranti, sukladno opisu Natječaja

Prijave na natječaj zaprimaju se u roku od 30 dana od dana objave, a podnose se isključivo na hrvatskom jeziku putem službenih obrazaca Zaklade. Natječaj za dodjelu sredstava objavljen je 28. travnja 2016.

Više o ovom natječaju i cijelokupnu dokumentaciju pogledajte OVDJE.

Galerija

Dodjela sredstava Zaklade Adris

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više