Dobro upravljanje

Fond: Europski socijalni fond

Operativni program: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.

Tip natječaja: Ograničeni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva)

Status: otvoren od 1.6.2016. do 31.12.2016.

Nadležno tijelo: Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava

Područje: civilno društvo

Prijavitelj se prijavljuje samostalno ili s jednim ili više partnera.

Ovim Pozivom tijelima za dostavu prijedloga operacija koje će se financirati kao izravna dodjela sredstava u okviru Prioritetne osi 4 „Dobro upravljanje“ Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. odabrat će se za financiranje operacije u okviru sljedećih investicijskih prioriteta, koji su ujedno i ciljevi predmetnog Poziva:

  • Investicijskog prioriteta 11.i „Ulaganje u institucionalne kapacitete te u učinkovitost javnih uprava i javnih usluga na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini s ciljem reformiranja, boljeg uređivanja i dobrog upravljanja“;
  • Investicijskog prioriteta 11.ii „Izgradnja kapaciteta za sve dionike koji osiguravaju obrazovanje, cjeloživotno obrazovanje, osposobljavanje te zapošljavanje i socijalne politike, uključujući uz pomoć sektorskih i teritorijalnih paktova radi omogućavanja reformi na nacionalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini“.

Kako bi Korisnik osigurao mogućnost prijave na predmetni Poziv u zadanom roku, istome se prethodno mora odobriti Sažetak operacija.

Tijela se pozivaju da dostave prijedloge operacija koje će se financirati kao izravna dodjela sredstava za razdoblje od 2016.-2020. godine.

Krajnji rok za dostavu prijedloga operacija po ovom Pozivu koja će se financirati kao izravna dodjela sredstava je 31. prosinca 2016. godine.

Detaljnije o Javnom pozivu možete vidjeti OVDJE. 

Galerija

Dobro upravljanje

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više