Besplatna izrada Web stranice udrugama

Obrt za računalne usluge Exdizajn iz Belišća u ova krizna vremena odlučio je izaći u susret udrugama i izraditi im web stranicu potpuno besplatno.

Svjesni da udruge nemaju sredstava što je u većini slučajeva i jedan od glavnih razloga zašto nemaju web stranicu. Sve udruge, posebno one aktivne putem svoje web stranice mogu široj javnosti predstaviti rad svoje udruge, kontakt informacije, privući nove članove i slično. 

U današnje vrijeme svatko tko se bavi prodajom proizvoda ili usluga ili ima udrugu jednostavno mora biti prisutan na internetu jer je tržište ogromno a potencijal zaista jako velik.

Svaka udruga na svoj način pomaže lokalnoj zajednici i promovira svoj grad ili selo u kojem se nalazi, a putem vlastitih web stranica ta promocija će biti još bolja i učinkovitija.

Exdizajn iz Belišća ne nudi popust nego će potpuno besplatno izraditi jednostavnu funkcionalnu web stranicu za vašu udrugu.

Link za narudžbu te dodatne informacije; http://www.exdizajn.com/izrada-web-stranica-za-udruge/

 

Galerija

Besplatna izrada Web stranice udrugama

KORA d.o.o.

Korčulanska razvojna agencija KORA d.o.o. za lokalni razvoj i poslovne usluge (KORA d.o.o.) započela je s radom 19.06.2013. godine.   Agencija je osnovana kao trgovačko društvo u vlasništvu Grada Korčule.   Poslovnica agencije KORA d.o.o. nalazi se u prostorijama bazena Gojko Arneri na prvom katu.   ... Glavne aktivnosti agencije KORA su: –Suradnja u pripremi strateških dokumenata –Poticanje Grada Korčule na...

Pročitajte više